Concept

Untitled from Luster on Vimeo.


In 2009 lanceerde uitgeverij Luster onder de naam De Essentie een serie miniboeken waarin experts op zo’n 60 pagina’s de kern van de zaak beschrijven m.b.t. actuele of andere maatschappelijk relevante onderwerpen.

Vanaf nu is er een vervolg op de boeken: de essentie masterclasses. In verhelderende videocursussen die op elke PC, laptop of tablet te bekijken zijn vertellen experts in 1 à 1,5 uur tijd over een onderwerp waarin zij gespecialiseerd zijn.

Makkelijk: want je kan de masterclass volgen op het tijdstip en de plaats die jou het beste passen.

Handig: je bekijkt de masterclass op je eigen tempo, je kiest zelf de hoofdstukken en je kan op elk moment de pauzeknop indrukken en eventueel terug of verder spoelen.

Helder: experts vertellen een duidelijk gestructureerd verhaal dat ze illustreren met tal van sprekende voorbeelden en praktische tips & tricks.

Relevant: voor deze masterclasses wordt er enkel samengewerkt met specialisten die hun sporen meer dan verdiend hebben op het gebied van het door hen behandelde onderwerp.

En zeer betaalbaar: een masterclass kost slechts 39,95€, een fractie van de prijs van een traditionele cursus.


Hoe werkt het?

Op deze website kies je de masterclass waarin je geïnteresseerd bent. Via het gratis introfilmpje schetst de spreker een goed beeld van wat je allemaal te horen en te zien krijgt. De reeds getoonde inhoudstafel geeft de structuur van de masterclass weer.

Nadat je de cursus besteld en betaald hebt, ontvang je een inlogcode waarmee je de masterclass gedurende 6 maanden zo vaak kunt bekijken als je zelf wenst. Uit veiligheidsoverwegingen kan dit slechts vanaf 2 verschillende IP-adressen en met dezelfde inlogcode kan je niet meerdere sessies tegelijkertijd bekijken.