Overzicht titels

De Essentie
Jo Caudron vertelt een duidelijk gestructureerd verhaal dat hij illustreert aan de hand van beelden en grafieken. Hij geeft tal van nuttige tips bij het opzetten van een Social Media plan. Bekijk gratis een fragment uit de cursus.
De Essentie
Wat zijn trends? En wat is trendwatching? Herman Konings legt uit en vertelt wat de nieuwe menselijke drijfveren zijn die zich momenteel in de samenleving aftekenen. Bekijk gratis een fragment uit de cursus.
De Essentie
Mediacoach Jo De Poorter laat in deze masterclass zien hoe de juiste voorbereiding en enkele simpele technieken voor minder angst en betere presentaties zorgen. Hij geeft talrijke praktische tips en technieken die je kan toepassen als je iets moet presenteren voor 1, 10 of 1000 mensen. Bekijk gratis een fragment uit de cursus.
De Essentie
Waar moet je op letten als je mensen fotografeert? Lieve Blancquaert geeft een hoop praktische tips en toont voorbeelden uit de praktijk. Bekijk gratis een kort fragment uit de cursus.
De Essentie
Wil je leven of geleefd worden? Roel Van de Wiele confronteert je met belangrijke vragen en zet je aan het denken. Bekijk gratis een fragment uit de cursus.