Herman Konings

Cursus Trendwatching


Bekijk hier gratis een fragment: het belang van lokale producten


Deze masterclass Trendwatching is bedoeld voor mensen die ofwel omwille van professionele redenen ofwel vanuit een gezonde nieuwsgierigheid geïnteresseerd zijn in trends. Herman Konings illustreert de theorie aan de hand van talrijke voorbeelden.Duur: 1:11 min.
Prijs volledige cursus: 39,95 Euro
Prijs per hoofdstuk vanaf: 8,00 Euro

Wat zijn trends? En wat is trendwatching? Herman Konings legt uit en vertelt wat de nieuwe menselijke drijfveren zijn die zich momenteel in de samenleving aftekenen.
0.   Intro 0.0.   intro (00:49) Preview 1.   Trends 1.0.   Speuren naar sporen (03:57) 1.1.   Vier niveaus van trends (01:49) 2.   Demografie 2.0.   Intro (00:20) 2.1.   De toekomst voorspellen is het aantal geboortes tellen (07:41)
Herman Konings promoveerde cum laude in theoretische psychologie aan de KU Leuven. In 1991 richtte hij ‘Pocket Marketing’ op, een consultant en onderzoeksbureau over de psychologie van de consument.
Deze videocursus bekijk je steeds waar en wanneer je wil. Je kiest zelf het tempo, en je kan op elk moment de pauzeknop indrukken en eventueel terug of verder spoelen.